Uncategorized

Helg…igen!

Vad fort veckan har gått fast det var en kortare vecka också 🙂
Det är valborg – en stor festhelg för många men inte för oss…..Vi firar inte Valborg på något speciellt vis, det kommer en tivoli utanför gymnasiet och där tänds även brasan sen men vi går aldrig dit längre just på själva Valborgs-kvällen. Det är alltid så sjukt mycket folk där att det är näst intill omöjligt att gå runt med barnvagnen och dessutom försöka hålla reda på alla barnen. Tivolit finns ju där hela helgen så dit går vi mitt på dagen under helgen nån gång 🙂
Vi brukar väl grilla om vädret tillåter det – men oftast är det tyvärr skitväder just på Valborg 😀

Tog en promenad till affären med barnen imorse för att hämta några paket.
Gulliga Mikaela hade skickat skor, stövlar och lite kläder till Nellie – Tusen tack!! De kommer väl till pass 🙂
Fick även hem Jennifers och Victors nya jackor som jag hade beställt från Ministyle. Superfina 🙂
DSC00901 - Kopia
Nu måste jag försöka hitta en jacka till Benny som han accepterar. Jag har försökt få honom att också välja en Didrikson-jacka men han vägrar 🙁 Benny är skitsvår med jackor och vill ha korta jackor och absolut inte för färgstarka så jag får försöka hitta någon kort, neutral jacka åt honom – tips?

Vet ni vad jag gjorde med glassen?? Jag hittadeen recept på muffins/cupcakes där man har glass (valfri smak) i smeten! Och de blev goda kan jag lova 🙂
Köpte en annan glass idag och tanken var att göra nya muffins men glömde köpa smör så det sket sig – får nog äta upp glassen som den är 😀
DSC01035 - Kopia
Coffee sensation – låter i alla fall gott 🙂 Ska provsmaka den med min mamma när hon kommer för Peter totalvägrar allt med kaffesmak i 😀

Kevin kom hem på förmiddagen, han kände sig matt och snurrig. Ligger nu i soffan med huvudvärk och en tamponad i näsan då han har precis blödit massa näsblod 🙁 Kevin blöder näsblod rätt ofta och mycket åt gången , speciellt när han inte är riktigt kry…

Hoppas att ni alla får en fin helg 🙂

18 svar till “Helg…igen!

 1. Kakan skriver:

  Glass i smeten? Spännande!
  Kan du lägga ut receptet tro?

 2. Kakan skriver:

  Glass i smeten? Spännande!
  Kan du lägga ut receptet tro?

 3. Trollmorsan skriver:

  Ja veckorna springer på fort!
  Jag vägrar också allt med kaffesmak 😉
  Ha en trevlig helg!

  Kram en 8-barns mamma

 4. Trollmorsan skriver:

  Ja veckorna springer på fort!
  Jag vägrar också allt med kaffesmak 😉
  Ha en trevlig helg!

  Kram en 8-barns mamma

 5. Rebecka skriver:

  Har en liten fråga angående kost när man är gravid;

  Hur va/är det för dig?!Kan du äta allt, hade/har du några ”cravings”?!

  Är gravid med mitt första barn & kan inte äta något typ..

  /Rebecka

 6. Rebecka skriver:

  Har en liten fråga angående kost när man är gravid;

  Hur va/är det för dig?!Kan du äta allt, hade/har du några ”cravings”?!

  Är gravid med mitt första barn & kan inte äta något typ..

  /Rebecka

 7. Vilka fina jackor. Vi har oxå inhandlat till barnen men nu är det så fint väder så de behöver dom knappt, men på kvällarna är det rätt skönt o ha en jacka om sig.

  Jag har en tävling igång i min blogg om du är intresserad. Vinsten är ett presentkort på 250 kr från hejbaby.se

  Ta gärna en titt

  http://www.sjubarnsmamma.com/2011/04/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html#axzz1KYc9539a

  Ha en fin dag och en mysig helg!

 8. Vilka fina jackor. Vi har oxå inhandlat till barnen men nu är det så fint väder så de behöver dom knappt, men på kvällarna är det rätt skönt o ha en jacka om sig.

  Jag har en tävling igång i min blogg om du är intresserad. Vinsten är ett presentkort på 250 kr från hejbaby.se

  Ta gärna en titt

  http://www.sjubarnsmamma.com/2011/04/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html#axzz1KYc9539a

  Ha en fin dag och en mysig helg!

 9. carola skriver:

  Matolja stillar näsblod snabbt!!! En av mina ungar blödde ofta och hade allti en liten tuss och en liten flaska med olja med sej!!!

 10. carola skriver:

  Matolja stillar näsblod snabbt!!! En av mina ungar blödde ofta och hade allti en liten tuss och en liten flaska med olja med sej!!!

 11. Klara skriver:

  Hej!
  JAg hittade jackor till mina barn på KappAhl i helgen! Till sonen på 7år blev det en svart/mörk grå midjekort jacka, med avtagbar luva, ganska många fickor framtill i en tuffare modell!!! Sonen blev jätteglad när ha fick se jackan!!! =) Det bästa var ju att jackan från börja kostade 399, var nedsatt till 199 & sen var det 50% på det!! Å likadant var det med dotterns jacka, så två jackor för 300 är ju inte fy skam! 😉
  /klara

 12. Klara skriver:

  Hej!
  JAg hittade jackor till mina barn på KappAhl i helgen! Till sonen på 7år blev det en svart/mörk grå midjekort jacka, med avtagbar luva, ganska många fickor framtill i en tuffare modell!!! Sonen blev jätteglad när ha fick se jackan!!! =) Det bästa var ju att jackan från börja kostade 399, var nedsatt till 199 & sen var det 50% på det!! Å likadant var det med dotterns jacka, så två jackor för 300 är ju inte fy skam! 😉
  /klara

 13. Erika skriver:

  hej mirka med familj, vilken trevlig blogg du har, verkligen. grattis till den nya graviditen härligt. vad roligt! du skriver väldigt fint på bloggen om hur ni har det o lever, personligt det tycker jag om, jag har också en blogg om hur vi lever o att ha ett barn med tarmrelaterade problem osv. fortsätt med det. jag återkommer till dig;)

 14. Erika skriver:

  hej mirka med familj, vilken trevlig blogg du har, verkligen. grattis till den nya graviditen härligt. vad roligt! du skriver väldigt fint på bloggen om hur ni har det o lever, personligt det tycker jag om, jag har också en blogg om hur vi lever o att ha ett barn med tarmrelaterade problem osv. fortsätt med det. jag återkommer till dig;)

 15. Fia skriver:

  Här kommer ett till tips ang näsblod, ta en isbit i munnen. Det har alltid funkat kanon för mig 🙂

  Grattis till den nya graviditeten!

 16. Fia skriver:

  Här kommer ett till tips ang näsblod, ta en isbit i munnen. Det har alltid funkat kanon för mig 🙂

  Grattis till den nya graviditeten!

 17. ronja skriver:

  heej mirka Nellie är så lik in lilla syter tyra min lilla syster fyller år på tisdag

 18. ronja skriver:

  heej mirka Nellie är så lik in lilla syter tyra min lilla syster fyller år på tisdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.