Uncategorized

Inte bjuden….

P1000637 - Kopia
Tjejerna ska ha picknick ute med kompisar….de kom hem och ville ha med sin Nellie också….Jag kommer snart då: sa jag glatt….NEEEEJ, du får inte mamma!
Jag får inte vara med på picknick *surar*
Jag som har en god sockerkaka att bjuda på…….

Jag fål väl ta och väcka Thor som slocknade på golvet…
P1000636 - Kopia
Och ha en egen picknick med honom kanske 😀 😀

6 svar till “Inte bjuden….

 1. Annica H skriver:

  Låter kanon, ha du en picknick med honom. Kommer han nog bli glad av. Egentid med mamsen 😉

 2. Johanna skriver:

  [email protected] bjuden ;-). Gulligt 🙂

 3. Älsklingsfrö skriver:

  Himmel Mirka! Vi är nästan halvvägs i graviditeterna nu. Tycker det går galet fort framåt, men det är skönt. När är det dags för UL för er del? Vi var iväg i tisdags och allt såg finfint ut så nu börjar jag slappna av…lite i alla fall 😉 Appropå det så kom jag på en nyfiken liten fråga till dig: hur har dina tidigare barn kommit i förhållande till beräknat datum? Mina tre busgrabbar har haft bråttom ut och kommit 10-24 dagar innan beräknat så jag är grymt nyfiken på hur det kommer bli denna ggn (dessutom har de haft racerfart när förlossningen satt igång också).

 4. Bex skriver:

  Hehehehe…Lillasyster får vara med, men inte mamma 😉

 5. Maja skriver:

  Det tycker jag låter som en bra idé!

 6. Vilken härlig lekpark. Här i stan är det brist på sånt 🙁 , förstår att barnen vill ha picknick där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.