Uncategorized

Missförstånd!

Det har nog blivit en missförstånd här….
Jag ska INTE bli igångsatt till helgen, alldeles för tidigt för det!
Det jag menade i mitt förra inlägg var att jag kommer att försöka få igångsättningen till en helg och då är det helgen före julafton som är det lämpligaste:-) Då är jag 38 fulla veckor… Jag sattes igång med Nellie i v. 38+2;-)

8 svar till “Missförstånd!

 1. Emma skriver:

  Då fattade jag fel men då är det ungefär en månad kvar till bebis ska komma

 2. BloggMamman skriver:

  Läser din blogg ganska ofta och gillar din positiva inställning till saker och inspireras av hur enkelt du verkar klara allt, jag är ensam (på dagarna) med tre barn o har svårt att hinna med:-)
  Jag funderade iaf på hur många barn Peter har? För visst har han barn sen tidigare?
  kram
  BloggMamman

  MIRKA SVARAR: Peter har 3 barn sen tidigare:-)

 3. Maria Larsson skriver:

  Oj Oj, då är det ju snart dags! Vilken fin julklapp ni får! Spännande! Följer också din blogg dagligen och är så imponerad! Jag är ensam med tre och tycker att jag går på mina knän ibland för att orka med!
  Änskar er en riktigt God Jul!

 4. nathalie skriver:

  varför blir du igångsatt?

 5. Louise skriver:

  Välkommen till min blogg! I min blogg skriver jag om hur det är att leva med social fobi. Kika gärna in, lämna en kommentar eller så! 🙂

 6. Elli skriver:

  Hej!
  Jag undrar också varför du kommer bli igångsatt?

 7. viktoria skriver:

  Å! Om ni får eran bebis helgen innan jul så kanske det blir samma dag som våran kille är född. Dvs den 17 december 🙂 Följer din blogg och imponeras av att ni orkar ha många barn, verkar härligt men själv kan jag vara helt knäckt efter en dag med ett barn 😉

 8. annelie o skriver:

  Hej ja är glad att ja hitta dej jag har varit här inne men inget skrivit ,Visst är det härligt med en stor familj 🙂 fast ibland känner ja mej som en bläckfisk hihihih ha de gott och va rädda om er kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.