Uncategorized

Mitt i natten….

Här sitter jag vaken…. Nellie vaknar typ var 15:de minut och ropar ”mamma…maaaammaaa”, jag ger henne nappen och hon lägger sig ner snällt – sen upprepar vi allt efter ett tag. Hon är inte helt i ok skick. Hon har inte feber eller så men matlusten är nästan helt borta:-(¬† Hon brukar vara matvraken själv men välling (den sorten hon gillar) vill hon inte ha, äten max några tuggor av frukost/lunch/middag…..gav henne chips och hon smular sönder chipsen! Hon har nog samma skit som Peter har och som Kevin hade i början på veckan.

Jag väntar på att våga gå och lägga mig utan att behöva kliva upp igen hela tiden. Mina ben har eget liv just nu och Elvan har en privat fotbollsmatch. Lider av sviterna efter att ha ätit supergoda revbenspjäll – har tagit 2st Rennie och druckit massa Loka men det har inte hjälpt helt ännu i alla fall:-) Peter och Linnéa snarkar gott i varsin soffa, vi 3 somnade snabbt i varsinna soffor efter filmen vi såg:-D

Jag tror att jag testar att lägga mig nu;-) Godnatt!

12 svar till “Mitt i natten….

 1. Bobby skriver:

  Älskar att läsa din blogg!!

 2. baby2011 skriver:

  jag hade det jävligt med halsbränna under min graviditet. Det mesta jag åt orsakade halsbränna. Jag skippade kaffe nästan under hela graviditeten detsamma med stark mat. Såg även till att inte äta sent under kvällen för då kunde jag aldrig somna pga halsbrännan. En hög kudde underlättade lite. Tog någon medicin mot det som smakade pyton hjälpte dock lite men inte jämt

 3. mammut skriver:

  Usch, hoppas du kan sova! Godnatt!!!

 4. Monica skriver:

  Usch vad jobbigt för både dig o henne!Vår miranda(3 år i januari)hon gjorde så för en knapp månad sedan..Bara låg o vände o vred o kallade o grät i flera nätter…Jag gav henne alvedon o sökte dr,hon hade en rälig infektion/ilskat röd i halsen plus höjd sänka o fick penicillin,hon vägrade dricka vällingen som hon annars älskar o åt i stort sett INGET annat heller,,hon blev uttorkad o gick ner ett kilo..så i med alvedon isglass(el annan glass efter hon fått alvedon så hon inte blir uttorkad)Miranda hade HELT torra blöjor om morrnarna o dr sa att fortsatte de så fick hon läggas in på barnakuten med dropp,men vi lyckade så i henne glass o liiite vatten såd e vände så sakta..hon har inte börjat dricka sin välling igen..Krya på henne!//Monica

 5. Maria skriver:

  Hoppas du fått sova något =) Anntar att du provat massor mot halsbrännan, ett tips som funkade på mig under min fem graviditerer var mjölk. (Svepte 1-2 glas och ett extra tog jag och drack normlat.) kram kram

 6. Emmelie skriver:

  Hej Mirka !

  Gillar din blogg 🙂
  Det är kul att läsa om dig och din familj 🙂

  KRAM Emmelie

 7. Felicia skriver:

  det hade varit finare om barnet hade hettat älva(elva)=)

 8. Lovisa skriver:

  Prova Gaviscon tuggtabletter. Tabletterna skall tuggas till ett skum i munnen innan man sväljer det. Fungerade jättebra för mig. Prova om du inte redan gjort det.

 9. annelie o skriver:

  Mirka har ni flyttat tilll hus ? jag håller på och läser din blogg men jag ser att ni bor i hus nu eller är jag trög hahahaha ……

 10. Humlamamman skriver:

  Hoppas att du får sova gott i natt . Det är du värd.

 11. ia skriver:

  Testa med en tsk bikarbonat och ett glas vatten att svälja ner det med. Smakar skit men funkar bra 🙂

 12. Emma skriver:

  Va försiktig med Rennie, det blir som en ond cirkel med dem för de sätter magen i obalans. Det hjälper kanonbra för stunden men förstör samtidigt den normala floran. Jag har o har haft mkt problem med magkatarr o det enda som hjälper mig är Silokol, det hittar du på Hälsokost. Om du inte testat det innan så gör det! Du e värd att slippa den skiten 🙂 Som allt annat ”bra” så e det pecka att svälja den, men man vänjer sig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.