Okategoriserade

Jag nervös….näää

Eller…jooo, lite granna kanske….eller rätt mycket 😀 Men det blir kul att få lite måndagsrutiner igen, de är lika uppskattade som våra helgrutiner var under hösten med inspelningarna 😀 Barnen har tjatat sönder mina öron de sista dagarna ” när börjar vi på tv nu då???” 😀 Jag ser framemot att titta på de andra familjerna speciellt eftersom jag lärt känna de rätt bra redan 🙂

Idag har jag haft fullt upp med de vanliga sysslorna varvat med lite datortid när det har varit möjligt. Det är kallt ute och lite småruggigt inne så kaminen har gått varm hela tiden 🙂 Barnen fick ugnspannkaka till lunch och jag själv åt 2st LCHF-bröd med ägg och egengjord skagenröra på *mums* Vad det blir för middag idag är ett mysterium fortfarande – har slut på middagsidéer men måste komma på något ätbart snart….

Älva

Jag har haft problem med att få blogresponse-frågelådan på plats på bloggen och har folk som jobbar med att lösa den biten MEN jag har en enklare fråge-knapp tills vidare så att ni som vill, kan komma med era frågor – den finns på högerspalten 😉

Jag kom på en sak just nu!!! Japp, så får det bli 🙂 Jag kommer att ha en frågestund varje måndag kl. 21.00 till tisdag kl. 21.00 så kan man kanske samla massa frågor på ett och samma ställe – Vad säger ni om det?? Jag drar mig ju rätt mycket för att ha dessa frågestunder då det brukar bli så himla mycket frågor men om vi håller det varje vecka så borde det gå mycket smidigare 🙂

Kramens ‚ô•

26 svar till “Jag nervös….näää

 1. Hihi ja det ska bli spännande att se ikväll och här har barnen också frågat fler gånger när vi börjar på tv hihi.. Smart ide det där med frågestund 🙂
  Ha det gott!

  Massor med kramar till dig och din familj!

 2. Hihi ja det ska bli spännande att se ikväll och här har barnen också frågat fler gånger när vi börjar på tv hihi.. Smart ide det där med frågestund 🙂
  Ha det gott!

  Massor med kramar till dig och din familj!

 3. Jag tror att jag är med i ett avsnitt av Familjen Annorlunda. De spelade in det på ICA i somras när vi var där…och självklart försökte man synas där bakom kamerorna 🙂

 4. Jag tror att jag är med i ett avsnitt av Familjen Annorlunda. De spelade in det på ICA i somras när vi var där…och självklart försökte man synas där bakom kamerorna 🙂

 5. Sandra skriver:

  Vi sitter och väntar på att det ska börja

 6. Sandra skriver:

  Vi sitter och väntar på att det ska börja

 7. Alice skriver:

  hej, förlåt om du inte gillar sånna kommentarer, men jag undrar ifall ni alla skulle vilja kolla in min blogg på doriz.blogg.se, skulle bli jätteglad 😉

 8. Alice skriver:

  hej, förlåt om du inte gillar sånna kommentarer, men jag undrar ifall ni alla skulle vilja kolla in min blogg på doriz.blogg.se, skulle bli jätteglad 😉

 9. Jessica skriver:

  En fråga:)
  Läste i hannah Graafs blogg att ni har tre bonusbarn??? Stämmer de:)? Hon skrev fam Norrström, de är väl ni??? 🙂

 10. Jessica skriver:

  En fråga:)
  Läste i hannah Graafs blogg att ni har tre bonusbarn??? Stämmer de:)? Hon skrev fam Norrström, de är väl ni??? 🙂

 11. Maria skriver:

  Hej Mirka! Jag är så himla glad nu! Visste inte att familjen annorlunda skulle börja igen förrän igår.. Jippi!!?! Jag är så glad att ni är med och att vi får se er fina familj igen! Jag önskar er allt gott!!

 12. Maria skriver:

  Hej Mirka! Jag är så himla glad nu! Visste inte att familjen annorlunda skulle börja igen förrän igår.. Jippi!!?! Jag är så glad att ni är med och att vi får se er fina familj igen! Jag önskar er allt gott!!

 13. Längtar tills det börjar,vi sitter redo nu 😀

  Ha en jättebra kväll

  Mvh Camilla

 14. Längtar tills det börjar,vi sitter redo nu 😀

  Ha en jättebra kväll

  Mvh Camilla

 15. Gunilla (Nilla) skriver:

  Snart, mycket snart är det dags att få följa er på TV:n igen!
  Kram

 16. Gunilla (Nilla) skriver:

  Snart, mycket snart är det dags att få följa er på TV:n igen!
  Kram

 17. Lotta m åtta skriver:

  Åh! Det är rena rama yran här hemma. De små barnen har fått dispens att va uppe längre måndagkvällar nu för alla vill ju se er på TV 🙂 Det ska bli så himla kul 🙂 KramKram!

 18. Lotta m åtta skriver:

  Åh! Det är rena rama yran här hemma. De små barnen har fått dispens att va uppe längre måndagkvällar nu för alla vill ju se er på TV 🙂 Det ska bli så himla kul 🙂 KramKram!

 19. Carina skriver:

  Har pausat dekodern. Nu ska jag göra mig en mugg te och sen måta er IRL (nästan i alla fall).

 20. Carina skriver:

  Har pausat dekodern. Nu ska jag göra mig en mugg te och sen måta er IRL (nästan i alla fall).

 21. Solan skriver:

  Åh så kul att se er igen.. Synd bara att man inte hinner se lilla Älva i magen (för det gör man väl inte).. Hoppas att ni får en underbar Sommar hela familjen Norrström <3

 22. Solan skriver:

  Åh så kul att se er igen.. Synd bara att man inte hinner se lilla Älva i magen (för det gör man väl inte).. Hoppas att ni får en underbar Sommar hela familjen Norrström <3

 23. Johanna skriver:

  Jättekul att se er igen 🙂

 24. Johanna skriver:

  Jättekul att se er igen 🙂

 25. Maria skriver:

  Å så söt hon är lilla Älva .Hon liknar dom andra 🙂
  Måste va gött å fått tag i sådant stort hus .
  hälsa familjen från mig kram

 26. Maria skriver:

  Å så söt hon är lilla Älva .Hon liknar dom andra 🙂
  Måste va gött å fått tag i sådant stort hus .
  hälsa familjen från mig kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.