Okategoriserade

Håller på….

Har varit och handlat lite sen började jag beta igenom era frågor tills jag fick lite besök av en kär väninna så bättre inlägg kommer lite senare 😉

Hej så länge ‚ô•

21 svar till “Håller på….

 1. Erika skriver:

  Hej. Min mamma tittade på programmet igår, där hörde hon att ni hade planer på att skaffa bl.a kaniner. Jag har två dvärgvädurar som jag måste göra mig av med pga allergi i familjen, dom är vana vid barn och jätte snälla. Dom är gratis, bara dom får de bra. Dom älskar mycket uppmärksamhet. Burar Med tillbehör följer med. Hör gärna av er om ni är intresserade. Ps ursäkta sättet att ta kontakt på men tanken slog mig när min mamma berättade att ett hem med många barn skulle vara perfekt för våra kaniner. Mvh Erika

 2. Caroline skriver:

  Va kul det var att gå lite ”husesyn” hos er genom TV:n igår! 😀 Jag har förstått att ni bor stort, men SÅ stort hade jag inte fattat att det var :O gud så härligt! Såg ut som värsta drömpalatset. Är lite avundsjuk att ni har så fantastiska möjligheter att sätta er prägel på det där. Men självklart även glad för er skull 😀

 3. evelina skriver:

  Hej!!
  Jag gör personliga smycken med valfri text till VÄLDIGT förmånliga priser!!

  Intresserad? Se min sida 🙂

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.364076360285526.103158.100000494952944&type=1

 4. Linnea skriver:

  vad härligt med så många barn och syskon.
  Jag vill ha fyra när jag blir stor! (kankse inte så många jämfört mig dig) med åh jag vill med ha många syskon!!

 5. Jenny skriver:

  Så himla kul att se er i ”familjen annorlunda” igen!! Ni förgyller verkligen min vardag nu genom både blogg och tv. Så stort tack för det, längtar redan tills nästa avsnitt..
  KRAM

 6. Carolin Adolfsson skriver:

  Hej Mirka
  Nu när familjen annorlunda kört igång igen och jag fick höra om din blogg blev jag så nyfiken så jag fick googla tusan för o hitta hit =) väl värt de.
  Jag vill börja med att gratulera till sötaste Älva och Körkortet =)=)
  Vi (mamma o jag) har följt er sen förra säsongen och är glada att se er igen. ( utan er hade vi slutat titta på programmet denna säsong) tror det säger en del 😉
  De var riktigt kul o se erat hus och jag är så glad för er skull, det är det perfekta huset för er.
  Ser fram emot fler avsnitt och all lycka till er <3

 7. Carolin Adolfsson skriver:

  Hej Mirka
  Nu när familjen annorlunda kört igång igen och jag fick höra om din blogg blev jag så nyfiken så jag fick googla tusan för o hitta hit =) väl värt de.
  Jag vill börja med att gratulera till sötaste Älva och Körkortet =)=)
  Vi (mamma o jag) har följt er sen förra säsongen och är glada att se er igen. ( utan er hade vi slutat titta på programmet denna säsong) tror det säger en del 😉
  De var riktigt kul o se erat hus och jag är så glad för er skull, det är det perfekta huset för er.
  Ser fram emot fler avsnitt och all lycka till er <3

 8. Charlotta skriver:

  Stolt jag blir, ni var så fina hela högen i går! Och vi lyckades crasha servern i går pga anstormningen till din blogg, fast efter 2 min var det fixat! Hoppas att du snart får ännu fler bloggkollegor på loppi, alla är ju välkomna! Och nu hoppas jag att du njuter av en kopp te med din vännina och får en fin kväll, det är du värd! Stor kram Charlotta på loppi.se

 9. Charlotta skriver:

  Stolt jag blir, ni var så fina hela högen i går! Och vi lyckades crasha servern i går pga anstormningen till din blogg, fast efter 2 min var det fixat! Hoppas att du snart får ännu fler bloggkollegor på loppi, alla är ju välkomna! Och nu hoppas jag att du njuter av en kopp te med din vännina och får en fin kväll, det är du värd! Stor kram Charlotta på loppi.se

 10. Kul att se er igen på tv…
  Ni är ett riktigt härlgt gäng denna säsongen 🙂

  Kramen

 11. Kul att se er igen på tv…
  Ni är ett riktigt härlgt gäng denna säsongen 🙂

  Kramen

 12. Audrey skriver:

  Moi Mirka! Jag måste säga att det är så kul att få se er i tv rutan igen! Jag satt helt tårögd igår när jag såg er och det underbara huset. Det måste vara hur kul som helst för barnen. Ni är absolut den coolaste familjen jag sett. Jag har själv ett barn (+ ett i magen) och frågade min sambo igår om vi också kan bli en stor familj, det är så vackert. Jag önskar er all lycka med allt! <3

 13. Audrey skriver:

  Moi Mirka! Jag måste säga att det är så kul att få se er i tv rutan igen! Jag satt helt tårögd igår när jag såg er och det underbara huset. Det måste vara hur kul som helst för barnen. Ni är absolut den coolaste familjen jag sett. Jag har själv ett barn (+ ett i magen) och frågade min sambo igår om vi också kan bli en stor familj, det är så vackert. Jag önskar er all lycka med allt! <3

 14. Ida aka Eedaaa skriver:

  Här är ett tips ;
  http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/2012/01/31/hemmapappor-och-hemmamammor-sokes/

  förövrigt förbannat kul och se er igår igen på tv:) Jag satt bänkad 😀

 15. Ida aka Eedaaa skriver:

  Här är ett tips ;
  http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/2012/01/31/hemmapappor-och-hemmamammor-sokes/

  förövrigt förbannat kul och se er igår igen på tv:) Jag satt bänkad 😀

 16. Barbro skriver:

  Kul att ses igen. Ni ser ut att vara en lycklig familj med jättefina barn. Ursäkta mej men måste säga att din Peter är en riktig snygging. Helt klart bästa Annorlunda familjen. All lycka till alla barnen och dig o Peter.

 17. Barbro skriver:

  Kul att ses igen. Ni ser ut att vara en lycklig familj med jättefina barn. Ursäkta mej men måste säga att din Peter är en riktig snygging. Helt klart bästa Annorlunda familjen. All lycka till alla barnen och dig o Peter.

 18. Lina skriver:

  Måste bara säga att jag tycker ni verkar vara en sån himla mysig och fin familj med mycket kärlek!! Jätteroligt att ni är tillbaka i tv-rutan igen, har saknat er där! Besöker även din blogg varje dag, ni är så bra! 🙂

 19. Lina skriver:

  Måste bara säga att jag tycker ni verkar vara en sån himla mysig och fin familj med mycket kärlek!! Jätteroligt att ni är tillbaka i tv-rutan igen, har saknat er där! Besöker även din blogg varje dag, ni är så bra! 🙂

 20. Anki skriver:

  Hej Mirka!
  Kul att ni är tillbaka i rutan. Kommer att följa programmet med stor nyfikenhet. Har själv vuxit upp i storfamilj med 14 syskon. Du och Peter med alla era söta barn, är den mest spännande familjen att följa i TV-serien.
  Ropar ett ”Hallå” till Martin Timell och andra med husfixarprogram, här har ni ett spännande bostadsobjekt att fixa till.
  Änskar er all lycka med barn och hus!

 21. Anki skriver:

  Hej Mirka!
  Kul att ni är tillbaka i rutan. Kommer att följa programmet med stor nyfikenhet. Har själv vuxit upp i storfamilj med 14 syskon. Du och Peter med alla era söta barn, är den mest spännande familjen att följa i TV-serien.
  Ropar ett ”Hallå” till Martin Timell och andra med husfixarprogram, här har ni ett spännande bostadsobjekt att fixa till.
  Änskar er all lycka med barn och hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.