Okategoriserade

Välkommen rutiner!

Som jag sagt tidigare – Lov i all ära men fasiken vad skönt det är när de normala rutinerna tas i bruk igen 🙂 Fast det var segt att komma upp imorse och nu skulle jag gärna ta en liten powernap 😀

I lördags kom våra goa grannar Jenny och Orvar med barn på kvällsfika och Jenny var snäll och toppade tjejernas hår – tack vännen :-)¬† Vi tittade på melodifestivalen med ett halvt öga och det var rätt bortkastat även det…. fast jag gillade faktiskt Lisas låt, det andra var tummen ner….. Igår körde vi ett litet städrace på förmiddagen och sen kom Leon till oss för han ville inte följa med föräldrarna på deras ”utflykt”. Vi hade planerat en grillning så killarna hjälpte solen lite och hackade sönder isen på marken så det inte skulle vara så halt för oss 🙂

Leon, Oliver och Thor

Alice och Nellie

Förutom all korv som grillades så passade vi på att grilla revbenspjäll till kvällen 🙂

Vi fick ett brev igår också, ett jättegulligt brev av tvillingarna Fredrika och Jonatan som bor ca. 1,5 från oss 🙂

Man kanske ska¬†ta och leverera ett brev tillbaka till de personligen 😉

Ikväll ska vi på loppis – det populära tvillingloppiset som jag varit sugen att åka på i flera år 🙂 Och trots att vi var där rätt sent och det bästa hade hunnits säljas så hittade vi lite allt möjligt ändå.¬† Ang. loppis – någon Enköpingbo som vet om loppiset som är nu på lördag i det där gymnasiet som jag inte kommer ihåg namnet p嬆är värt att besöka??

Vill också påminna er om Lambi-tävlingen som avslutas ikväll kl.21 – Passa på att tävla om en superskön OnePiece och lite Lambi toapapper 🙂 Tävlingen hittar du HÄR!

Nu har jag miljoner mail att ta itu med … kanske inte miljoner men många många och jag hoppas på att hinna svara på några innan Älva vaknar igen 😉

Tjingeling ‚ô•

34 svar till “Välkommen rutiner!

 1. Linda skriver:

  Jag håller med dig om att lov är bra härligt, men det är ganska skönt när vardagsrutinerna är igång igen.
  Jag tittar in här varje dag och vill egentligen bara säga att du och din familj är såååå härliga! Har kommit på mig själv att längta till måndagskvällarna och ‘familjen Annorlunda’ och få följa er…lite roligt att man har läst om en del redan av det som visas på tv 🙂
  Ha en bra måndag.
  //Linda

 2. Linda skriver:

  Jag håller med dig om att lov är bra härligt, men det är ganska skönt när vardagsrutinerna är igång igen.
  Jag tittar in här varje dag och vill egentligen bara säga att du och din familj är såååå härliga! Har kommit på mig själv att längta till måndagskvällarna och ‘familjen Annorlunda’ och få följa er…lite roligt att man har läst om en del redan av det som visas på tv 🙂
  Ha en bra måndag.
  //Linda

 3. Anna skriver:

  tvillingklubbens loppis är den 28/4 och 29/9 i år och är på westerlundska gymnasiet 🙂

 4. Anna skriver:

  tvillingklubbens loppis är den 28/4 och 29/9 i år och är på westerlundska gymnasiet 🙂

 5. Rozanna skriver:

  Hej!! jag tycker det är skit kul att följa din blogg, kul att läsa om era dagar och många tips får jag:)
  Massa kramar från oss till er, se va ni hittar på i kväll 🙂

 6. Rozanna skriver:

  Hej!! jag tycker det är skit kul att följa din blogg, kul att läsa om era dagar och många tips får jag:)
  Massa kramar från oss till er, se va ni hittar på i kväll 🙂

 7. Hej, jag tycker att den ibland kan vara värd att besöka dock behöver man vara där tidigt när dem öppnar annars är det ganska utplockat, men det är det ju alltid på loppisar efter ett tag.
  Men sen om det är värt att besöka kan jag inte riktigt svara på, men jag kan tycka det, har varit på två och ena var iaf värd att gå på, medans andra inte var lika mycket saker. Men det beror ju helt och hållet på tackvare att det är olika som står och säljer varje gång. Men ta en tripp dit. 😀

 8. Hej, jag tycker att den ibland kan vara värd att besöka dock behöver man vara där tidigt när dem öppnar annars är det ganska utplockat, men det är det ju alltid på loppisar efter ett tag.
  Men sen om det är värt att besöka kan jag inte riktigt svara på, men jag kan tycka det, har varit på två och ena var iaf värd att gå på, medans andra inte var lika mycket saker. Men det beror ju helt och hållet på tackvare att det är olika som står och säljer varje gång. Men ta en tripp dit. 😀

 9. Madeleine skriver:

  Hej
  vilka mysiga bilder!
  och vilket gulligt brev 🙂

  ha det bra

  kram från Madde med 4 barn tätt

 10. Madeleine skriver:

  Hej
  vilka mysiga bilder!
  och vilket gulligt brev 🙂

  ha det bra

  kram från Madde med 4 barn tätt

 11. Gud så mysigt att grilla på vintern, längtar till hus när jag ser sånt.

 12. Gud så mysigt att grilla på vintern, längtar till hus när jag ser sånt.

 13. Tänk vad glada de skulle bli om du kom förbi 🙂

 14. Tänk vad glada de skulle bli om du kom förbi 🙂

 15. Jenny skriver:

  Varsågod, det var bara kul att få klippa lite hår igen. Får se om nellie tillåter mig att klippa henne 🙂

 16. Jenny skriver:

  Varsågod, det var bara kul att få klippa lite hår igen. Får se om nellie tillåter mig att klippa henne 🙂

 17. Emelie skriver:

  Va roligt med ett pyssel rum till era barn 🙂 önska man hade två rum till så man kunde ha ett hobbyrum för mig och barnen för pyssla är ju det roligaste som finns 🙂
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

 18. Emelie skriver:

  Va roligt med ett pyssel rum till era barn 🙂 önska man hade två rum till så man kunde ha ett hobbyrum för mig och barnen för pyssla är ju det roligaste som finns 🙂
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

 19. Martina Nathell skriver:

  Lika underbart varje gång att se er i rutan. Jag och min 5 åriga dotter sitter spikade varje måndag. Ni verkar vara en så underbar familj. Nästan så jag blir sugen på att skaffa en lika stor familj…men sambon min säger stopp ;o) Eller han har nog också börjat bli sugen på en nummer 3 men sen STOPP. Ha det bäst!!
  Mvh Martina

 20. Martina Nathell skriver:

  Lika underbart varje gång att se er i rutan. Jag och min 5 åriga dotter sitter spikade varje måndag. Ni verkar vara en så underbar familj. Nästan så jag blir sugen på att skaffa en lika stor familj…men sambon min säger stopp ;o) Eller han har nog också börjat bli sugen på en nummer 3 men sen STOPP. Ha det bäst!!
  Mvh Martina

 21. Clara skriver:

  Aw..barnen är ju supergulliga!
  Eran familj är ju bäst utav alla! ‚ô•
  Hoppas du kikar in min blogg
  Ha det så bra
  /Clara 🙂

 22. Clara skriver:

  Aw..barnen är ju supergulliga!
  Eran familj är ju bäst utav alla! ‚ô•
  Hoppas du kikar in min blogg
  Ha det så bra
  /Clara 🙂

 23. Heidi skriver:

  Mys med grillning i trista februari <3

 24. Heidi skriver:

  Mys med grillning i trista februari <3

 25. Elin skriver:

  Hej! Jag tycker absolut att ni ska överlämna ett brev personligen. Förstå så glada de skulle bli!!

  Tack för att ni vill dela erat liv med oss både på tv och här på bloggen!

  Många kramar!!

 26. Elin skriver:

  Hej! Jag tycker absolut att ni ska överlämna ett brev personligen. Förstå så glada de skulle bli!!

  Tack för att ni vill dela erat liv med oss både på tv och här på bloggen!

  Många kramar!!

 27. Elin skriver:

  Hej, jag har följt familjen Annorlunda sedan starten och tycker att ni verkar vara en sådan härlig familj! Er familj utstrålar verkligen värme! Kram

 28. Elin skriver:

  Hej, jag har följt familjen Annorlunda sedan starten och tycker att ni verkar vara en sådan härlig familj! Er familj utstrålar verkligen värme! Kram

 29. Missa inte min bloggtävling:)kika in på min blogg och var med och tävla 🙂

 30. Missa inte min bloggtävling:)kika in på min blogg och var med och tävla 🙂

 31. EMMiE skriver:

  Mysigt med grillning!

 32. EMMiE skriver:

  Mysigt med grillning!

 33. Helena skriver:

  Följer er i Familjen Annorlunda och jag tycker att ni är en härlig mysig familj.Vi ses på barnmässan 🙂

 34. Helena skriver:

  Följer er i Familjen Annorlunda och jag tycker att ni är en härlig mysig familj.Vi ses på barnmässan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.