Okategoriserade

På väg hem ..

image

Matpaus

13 svar till “På väg hem ..

 1. Kör försiktigt gumman 😉
  Kram

 2. Ni fick solen och vi fick ösregnet ;-)…..

  Kram kram

 3. Urhjärtat skriver:

  Hoppas resan gått bra för er =)

  KRAM

 4. Caroline A skriver:

  Hoppas resan hem gick bra! 🙂

 5. Camilla skriver:

  Hoppas på att få lägga ut denna länken här då du når ut till en massa folk och min dotter vill verkligen få lite fler röster och komma med i denna tävling! och omröstningen slutar på fredag. https://apps.facebook.com/i_am_music/?route=welcome gå in på länken och leta upp Elin Henrysson Nielsen som sjunger Spring för livet och RÄSTA 😀

 6. Nu lottar jag ut en VALFRI väggdekor/väggord från balorina.se!!!
  http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-valfri-vaggdekor.html

 7. Anneli skriver:

  Hej! Hoppas ni har en trevlig sommar trots att vädret kan va lite olika ibland ^^ Jättebra blogg du har! Det är så roligt att läsa om vad ni hittar på och se er på tv 🙂 Och lite får du mig att längta efter fler barn 😉 Har en underbar dotter som heter Zoe som snart är 7 månader. Hoppas allt resande gick bra för er och att ni får en trevlig resterande sommar. Kram

 8. Ida skriver:

  Måste kännas skönt att vara hemma igen, hemma är ju alltid bäst 🙂 Hoppas ni har haft en riktigt trevlig resa.

 9. jaana skriver:

  borta bra men hemma bäst,stämmer inte det?

 10. Lena Carlsson skriver:

  Sitter för första gången och läser din blogg, det blev en lååång stund kan jag säga, har plöjt igenom det mesta. Du skriver väldigt bra, naturligt och enkelt men också uttrycksfullt och välskrivet. Bra Mirka!
  Strax innan jag hittade din blogg så satt jag och slötittade på Hemnet, rullade över alla hus som är till salu i min hemtrakt. Världens vackraste, stora herrgårdshus var till salu (nåja, behöver målas och lite annat fix, men ändå:)
  Går alltså sedan vidare till din blogg och hur tror du mina tankar då gick? Gissa? Huset skulle behöva en familj som ni:) Ja jag VET att ni nyss flyttat och jag VET att ni trivs, jag VET att det är långt bort från där ni bor nu, MEN jag bara MÅSTE få visa huset som jag hittade. Huspriserna är ju humanare här uppe också, inte helt fel:). Ta en titt på huset som skulle älska er:)
  http://www.hemnet.se/bostad/villa-15rum-alandsbro-harnosands-kommun-nasslandsvagen-6-4012737.

  Du får jättegärna skriva vad du tyckte om huset (om det nu är så att du ger dig tid att gå in och titta förstås :).

  Allt gott önskar jag dig och din fina, stora familj!

  /Lena

  1. mirkak skriver:

   Hej Lena. Vilket fantastiskt hus du tipsar om!! Jag skulle köpa det på en gång om man var säker på att få arbete m.m där uppe!
   Själva huset och tomten är bara såå perfekt för en stor familj och verkligen synd att den ligger såå himla långt borta…
   Kram

 11. tezz skriver:

  ser jju ut som en toppenresa! och vilken rolig båt! kanske man ska försöka att ta sig till någon gång med barnen! massa kramar

 12. Jannice Lindell skriver:

  så härlia bilder=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.