Okategoriserade

Bm-besök m.m

I söndags när Peter var på loppis m.m så fyndade han på Jysk istället. Vi har letat efter rätt byrå eller skänk att ha i hallen men inte hittat det rätta ännu och nu hittade Peter en gedigen ek-byrå som dessutom var kraftigt nedsänkt.¬† Ord.pris strax över 2000kr – nedsänkt till 500kr! Han kom hem med 2 st 😀 De kommer att bli kanon i hallen, ska visa er när vi har fått upp båda 😉
Peter kom även hem med 2 st såna där hopp-bollar till ungarna och jäklar vad det har hoppats runt seb dess 🙂

image

Nellie hade lite problem i början men efter lite träning så fixar hon det galant nu 🙂
Igår hade jag gått 33 fulla veckor 🙂

image

Det börjar bli ordentlig tyngd på magen nu och jag känner mig mera otymplig och tröttare. Bebisen lever om och besöket hos barnmorskan idag var bara bra 🙂 Det enda är mina järnvärden som vanligt, idag var mitt hb 95 så inte konstigt att jag är trött ….
Men det är inte många veckor kvar nu 😉

image

Alice gosar med sin trötta mamma
Igår åkte vi iväg och köpte en sänghimmel till oss. Nu har vi ledsnat på flygorna 😀 Imorse hade jag en envis liten rackare som jäklades med mig men det kunde jag leva med…
Nu väntar vi på Benny och Victor som är på väg hem. Även Kevin kommer snart och hemmet blir fulltaligt igen 🙂 Det har varit blä-väder idag och blåst mycket men ungarna har lekt ute som vanligt i alla fall. Hoppas på att solen hittar tillbaka hit imorgon 😉
Kram kram ‚ô•

18 svar till “Bm-besök m.m

 1. Ninna skriver:

  Det enda som hjälpte mitt blodvärde var Blutsaft och brännässlepulver. Det sistnämnda var ingen större njutning, men jag rörde ner en msk i lite fil och åt trots mina protester – ibland måste man vara sträng 🙂

 2. Ninna skriver:

  Det enda som hjälpte mitt blodvärde var Blutsaft och brännässlepulver. Det sistnämnda var ingen större njutning, men jag rörde ner en msk i lite fil och åt trots mina protester – ibland måste man vara sträng 🙂

 3. Susanne skriver:

  Fin mage du har!

 4. Susanne skriver:

  Fin mage du har!

 5. Agneta skriver:

  Nej med det blodvärdet förstår jag att du är trött. Tänk dessa hoppbollar vad roligt mina barn hade med dem!

 6. Agneta skriver:

  Nej med det blodvärdet förstår jag att du är trött. Tänk dessa hoppbollar vad roligt mina barn hade med dem!

 7. Lena skriver:

  När skall nio ha nästa bebis?? Direkt eller vänta?

  1. Kanske bör Mirka få denna tolva först innan Du börjar spekulerar ifall de tänker försöa få fler

 8. Lena skriver:

  När skall nio ha nästa bebis?? Direkt eller vänta?

  1. Kanske bör Mirka få denna tolva först innan Du börjar spekulerar ifall de tänker försöa få fler

 9. carola skriver:

  nu vet jag att du har jättefina välupofostrade barn!! vill bara berätta att för 10 min sen samlades alla barn i (byn) hos oss 11 ungar inget ont om dem heller men sweet jisses vilken ljudnivå det blev bara av riddarlek ;)))

 10. carola skriver:

  nu vet jag att du har jättefina välupofostrade barn!! vill bara berätta att för 10 min sen samlades alla barn i (byn) hos oss 11 ungar inget ont om dem heller men sweet jisses vilken ljudnivå det blev bara av riddarlek ;)))

 11. Zandra skriver:

  Vilken fin mage du har!

 12. Zandra skriver:

  Vilken fin mage du har!

 13. Vilka kanon köp han gjorde. Måste ha blivit alla tiders i hallen.
  Va söt magen är!!! Ja så här på slutet så orkar man verkligen inte lika mycket. Skönt att du får vila dig en stund då och då. Det är du värd 🙂

  Ha en fortsatt bra dag!!!

 14. Vilka kanon köp han gjorde. Måste ha blivit alla tiders i hallen.
  Va söt magen är!!! Ja så här på slutet så orkar man verkligen inte lika mycket. Skönt att du får vila dig en stund då och då. Det är du värd 🙂

  Ha en fortsatt bra dag!!!

 15. Ida skriver:

  Se till att försöka vila och ta det lugnt mellan varven. Spännande att det inte är så många veckor kvar nu 🙂

 16. Ida skriver:

  Se till att försöka vila och ta det lugnt mellan varven. Spännande att det inte är så många veckor kvar nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.