Vinnare:-)

Vinnare – Tefal Actifry

 

tefal

Nu har vinnaren till en Tefal Actifry utsetts.

Vinnaren är:

Lotta Larsson

Åh denna vore perfekt att ha med i husvagnen. Saknar verkligen en ugn där. Blir så enformigt att alltid äta färskpotatis till det grillade. Skulle vara perfekt att kunna göra pommes. Hemma skulle jag fritera mina hemmagjorda nuggets gjort på polenta. Tar då lång tid att steka och det går åt massor av olja. Hoppas, hoppas på vinst

Grattis Lotta 🙂

Maila mig din adress: ¬†[email protected]

2 svar till “Vinnare – Tefal Actifry

  1. Lotta Larsson skriver:

    Åh vad kul. Det trodde jag aldrig 🙂
    Tack så jättemycket. Jag har mailat dig 😀

  2. Lotta Larsson skriver:

    Verkar som att min kommentar inte gick fram. Provar igen.
    Jättekul att det blev just jag som vann 😀 Tack så jättemycket. Jag har mailat till dig Mirka. Änskar dig och din familj en härlig sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.