Tolvbarnsmamman

Mvc, halsbränna m.m

Morgonen blev som sagt lite småstressig. Kevin och Linnéa stannade hemma när jag och resten av hemmavarande barnen åkte till Fullerö handel. Där han vi både med en snabbfika, toabesök och hitta present bland miljoner fina saker innan vi ilade vidare till mvc. Ibland är man verkligen extra effektiv 😉
Besöket hos barnmorskan gick bra. Det var härligt att få höra bebisens hjärtljud som låg på 148. Järnvärdet låg på 108 vilket var bra enligt bm så jag fortsätter min kamp med järntabletterna och hoppas på att värdena inte sjunker alltför mycket nu.
Köpte även Omebrazol mot halsbrännan och håller tummarna att de hjälper mig bättre 😉

När vi äntligen hade fått tillbaka vattnet hade jag en hel del att göra. Peter kom hem och var i källaren och fixade ett tag. Älva somnade sent och då är hon omöjlig att väcka…..så hon höll låda sent in på kvällen 😉

image

image

Frögurkan 💜
Imorgon ska Benny, Victor, Selina och Alice hämtas hem och sen ska vi hälsa på min mamma. Längtar 🙂

image

Jag har nu jäst färdigt i soffan och ska göra natt nu….

Kram kram 💜

12 svar till “Mvc, halsbränna m.m

 1. Sanna skriver:

  Hej kära du! Jag läser din blogg dagligen och måSte få börja med att säga att du är en fantasisk mamma! Jag känner dig ju inte med wow vad du kämpar med alla barn! Underbart!! Jag har en fråga, jag är gravid med första barnet och alla säger att om hjärtljudet är över 140 och stiger fort så är det en flicka. Har detta stämt på dig? Äver 140- flicka. Under 140- pojke??
  Hoppas såå på svar!
  Ha det gött o fortsätt vara den otroliga mamma du är! Kram!!

  1. mirkak skriver:

   Tack snälla 💜 Det där med hjärtljuden har varit så olika för mig och inget som har kunnat ”tala om ” vilket kön jag väntat. Nu vet vi ju 100% att vi får en pojke så där stämmer inte hjärtljuden heller 😉 kram

   1. AO skriver:

    Vad kommer pojken få heta?

 2. Skönt att järnvärdet var ok 😀
  Härlig bild på dig i soffan ..ler..
  Kram Camilla

 3. AO skriver:

  Fotot vad är det taget någonstans?

 4. josefine skriver:

  Oj vad älva är lik sin far!

 5. Maria skriver:

  Frögurka är en gurka som man hänger på tork för att sedan ta hand om dess frön.
  Frögurka är annars ett nedsättande uttryck för en man som har flera barn med olika kvinnor.

  1. mirkak skriver:

   Okej….där ser man 😀

 6. AO skriver:

  Hej!
  Vad kommer din son få heta?

  1. mirkak skriver:

   Vi har inte bestämt det ännu…

 7. Angelica skriver:

  Har du provat blutsaft för järnvärdet? Det smakar vedervärdigt men för mig funkade det kanon i kombination med järntabletterna, jag blev en helt ny människa! 🙂

 8. Wyśmienity artykuł. Dziękuje Tobie. Zachęcam innych do zapoznania się z treścią publikacji. Mam pytanie. Czekam na kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.