Okategoriserade

Fyllda munkar

Idag har vi bakat någonting så gott som fyllda munkar och vanliga donuts 🙂

Jag hittade tyvärr inte receptet som jag brukar använda och tyckte inte riktigt om receptet jag använde idag ( Leilas ). Och enligt receptet skulle man göra 14 st munkar och eftersom jag aldrig gjort fyllda munkar förr så följde jag receptet till punkt. Våra 14 munkar blev megastora och hann då inte bli riktigt klara i mitten 🙁 Men men, nu vet jag bättre till nästa gång 😉

Vi fyllde hälften av munkarna med egengjord äppel”mos” och hälften med nutella. 

   
  
  
Vad gör ni idag 😉

Kram ❤️

  

10 svar till “Fyllda munkar

 1. Susann Lyckborg skriver:

  Åh vad gott det såg ut !
  här har vi två övernattningsgäster inatt 🙂 Våra 2 minsta barns bästa kompisar som dessutom är syskon <3

 2. MonasUniversum skriver:

  Och VAR är min inbjudan, vavava?!

 3. Jungfrumamma skriver:

  Oj va gott! Asså mums! Det där måste man ju testa

 4. Anne skriver:

  ”Fega Fia” här har aldrig vågat göra några munkar… Måste fasen tuffa till mig.. Kör du med termometer? Fyller du munkarna innan eller efter fritering? Måste hitta något glutenfritt recept som funkar..

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   De är inte svåra att göra men tar lite tid dock 😉 Jag fyllde de innan fritering och använde termometer 🙂

   1. Anne skriver:

    Tack för svar Mirka! Lycka till med Finlandsresan!

 5. Sara skriver:

  Oj va duktig du är !! Minns att min mamma gjorde sådana på en vedeldad spis i sommarstugan när vi var små. Har dock aldrig vågat mig på det själv !

 6. Irene skriver:

  Wow duktig du är!

 7. Anne-Marie skriver:

  Härligt!
  Jag brukar göra med vanligt bullarecept, de blir goda. Har en gång provat ett recept m bakpulver, men blev inte bra.
  Jag har förut sockrat allt direkt vid friteringen, men nuförtiden kan jag lämna en del osockrade, (de som ska frysas.) Mycket enklare vid friteringen då. Sen ljummar jag upp dem och sockrar inför varje fikatillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.