trettonbarnsmamman

Vad händer idag?

Igår var Linnea på konsert i Stockholm och det föll på min lott att hämta hem henne sent på kvällen. Resan hem från Globen var hemsk, jag var så fruktansvärt trött. Stannade till vid en mack för en bensträckare och laddade upp med 2 koppar kaffe och lite ätbart för att orka köra hem 😉

Tidigare på dagen var vi och storhandlade och jag hittade även lite smått och gott på reorna.


Bla denna klänning till Lilja att ha till Lucia 🙂 

Kevin skrev teorin igår och klarade den wihii Jag är så stolt över honom ❤️ Uppkörning nästa vecka och massa tummhållningar 😉 

Jag och Oliver såg på Idol innan jag skulle iväg och hämta Linnea.


Idag var vi uppe tidigt och gjorde en god frukost med ägg och bacon m.m Ungarna uppskattar när man gör lite extra på helgerna 🙂

Småbarnen har blivit badade på löpande band och nu tänker jag baka lite med de.

Vad hittar ni på idag?

Kram ❤️

12 svar till “Vad händer idag?

 1. Hanna E skriver:

  Grattis till Kevin!
  Jag kommer fortfarande ihåg hur det var att få veta att jag hade klarat teorin. Då blev jag mycket lugnare för uppkörningen. Men på den tiden (29 år sedan) skrev vi teorin först och körde sedan upp direkt. Så vi kunde klara uppkörningen även om vi hade missat teorin. Inspektören berättade inte ens att jag hade klarat teorin, men jag såg det när jag slänga en blick på pappret.
  Dessutom fick vi våra körkort direkt i handen av inspektören så det var väldigt peppande att se körkortet på hans papper och veta att bara jag skärper till mig så kommer jag ha det i min plånbok innan lunch…
  Den känslan sen att bara det fanns en bil tillgänglig så behövde jag inte tjata om att bli skjutsad mer.

 2. Ulven skriver:

  Idag har vi varit ute och huggit ”Lilla julsgran”, som nu står utanför köksfönstret och lyser. Tyvärr är det svårt att få nå’n julstämning när det är fem grader varmt och regnar. Men det lovas minusgrader och snö de närmaste dagarna här vid Finska viken, så känslan kanske kommer snart. GLAD LILLA JUL! 🎅

  1. Carro skriver:

   Hej! Bara lite nyfiken, lila jul är det nån finsk tradition?

   1. Carro skriver:

    Lilla* 😄

   2. Ulven skriver:

    Ja, och jag har ännu inte riktigt vant mig än fast det redan är åttonde året här i öst. Jag är dessutom halvtysk så här kommer också St. Nikolaus på besök natten till sjätte december.

   3. Sten Sture skriver:

    Carro- finns i Sverige också.

    1. Anonym skriver:

     Ja Sten Sture, Det finns en å annan invandrad finne här som har tagit med sej traditioner. Det finns även Kebab,Pizza, Moskeér här i Sverige.

 3. Karin skriver:

  Jobbigt att köra när man är trött. Kan hon inte ta pendeln till Uppsala så slipper du åka så långt. Den går sent så den brukar funka.

  1. Sten Sture skriver:

   Man är en trafikfara som trött.

 4. Anna i Vasastan skriver:

  Sten Sture
  Du är verkligen som en ettrig iller , måste hacka på allting . Tagga ner och kamma luggen .

 5. Annapanna skriver:

  Ser inte att Sten Sture hackar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.