trettonbarnsmamman

Förberedelser m.m

Jag har precis tittat på Kingdom of heaven och ska väl lägga mig snart. Har ont i huvudet. Nellie fick sova i soffan idag…det verkar vara hennes tur att få influenssan nu. Hon fick feber ikväll och trots medicin så är hon kokhet 🙁 Thor blev mycket bättre i två dagar men har idag igen varit lite sämre. Han piggnade dock till lite framåt kvällen så jag hoppas att det är över nu för hans del i alla fall. Jäkla virusar 🙁

Några av barnen trotsade kylan och halkan ute idag och åkte kana på isen 😀 

Älva älskar Snapchat och tjatar ofta om att få fotas med dess olika filterJätteroligt tycker hon 😀

När David sov var soffan fylld av slappisar 


Och där somnade även Lilja en stund 😉

Imorgon ska det firas en som fyller tonår – vår femte tonåring i huset. Och idag har jag börjat förbereda inför lite firande. Bakat tårtbotten och efter middagen åkte jag, Linnea och Selina till Uppsala och handlade det sista som behövdes till imorgon ( idag ). Tårtan ska göras klar och Selina vill baka kakor så vi kommer att ha att göra på förmiddagen 😉


Klockan är över midnatt så det är ok att smyga in ett grattis till vår älskade Selina ❤️ Jag har nyligen även sjungit lite för henne 😉

Linnea ville ta en selfie med mig tidigare idag och det gäller då att passa på när de vill det 😀


❤️

Vad jag skrattade åt David idag. Jag satt i soffan och gosade med Nellie när han springer in i vardagsrummet med bus i blicken. Skrattar och visar Alices mobil han uppenbarligen har smygtagit 😉


Sekunden efter hör han musiken från barnprogrammet i tv:n och tvärvänder mot tv:n


Så där stog han sen tills låten var slut, helt inne i den 🙂 Han älskar verkligen musik och antingen dansar han till musiken eller står bara och lyssnar.

Nu ska jag ge Nellie lite mera medicin ( det har precis gått 4 Tim )  och sen försöka få lite sömn innan någon väcker mig…

Kram ❤️

18 svar till “Förberedelser m.m

 1. Madde skriver:

  Har Linnea gjort ytterligare en tatuering?

 2. Linda skriver:

  Er minsting David är ju en kopia av Peter:)

  1. Millie skriver:

   Ja eller hur!!!!!!

 3. Annika skriver:

  Naturen är vackrast!

 4. Annika skriver:

  Det naturliga är vackrast,menar jag!

 5. Lisa skriver:

  Var det därför Linnéa inte ville följa med till London – för att tatuera sig igen?? Jag vet att det är er sak att bestämma att ditt barn far en tatuering efter den andra, men jag godkänner inte alls det – eftersom inte utan anledning finns ett lag att inte tatuera under 18 – da man först sen kan riktigt vad det betyder livslangt…..
  Vet att ni kastar med sten pa mig, men det är min asikt…

  1. Ida skriver:

   Klart att du får ha dina åsikt, precis som alla andra. Det viktiga är väl att man respekterar andra, inte att alla ska tycka lika om allting.

   1. M skriver:

    Lagen finns av en anledning…….

    1. Linnea skriver:

     Men då suger ju alla lagar eftersom man fortfarande har tillstånd att gör sådana och massa andra saker med målsmans tillåtelse.
     Ofta ni lägger er i om ungarna får tatuera sig. Men är inte mer mogen som just 18 åring än som 17åring… så spelaroll att hon får gör det nu..

     Jättefin tatuering Linnea. Hoppas DU är nöjd 😃.

     1. Anonym skriver:

      Man är inte speciellt mogen som 18 åring heller även om man är myndig. En tatuering är någots om sitter i hela livet om man inte genomgår en smärtsam och kostsam operation. Familjen Norrström verkar låta sina ungar härja fritt.

     2. Christina skriver:

      Så du menar att på ett år blir man inte mer mogen ?

     3. M skriver:

      Eller så är det helt enkelt så att det är dessa tillstånd som ”suger”… 😉

    2. Lisa skriver:

     Tack för förbättringen Mrs. Sprakpolis – ursäkta att svenskan inte är mitt modersmal…. hoppas du är lika duktig im mitt modersprak som jag….

  2. T skriver:

   Det tråkiga är väl att om hon avstår från en resa så avstår hon från minnen ihop med mamma och syrran, något som man i vuxen ålder fattar är mkt mer värt än en tatuering. Det tror jag inte man förstår när man är barn.

   1. trettonbarnsmamman skriver:

    Det kommer nya resor 😉

 6. L skriver:

  Precis det är din åsikt, lika som alla har en åsikt. Jag tycker heller inte om att man tatuerar sig för snabbt och i för ung ålder, ändå har min dotter fått gjort det. Hon är iofs myndig.
  Mirka, var letar du hus? Blocket, hemnet, olika hyresbolag? Står du i kö nånstans?
  När var det ni var tvungna att vara ute ur huset?

 7. Sten Sture skriver:

  Att lägga sig i,kan vara att man känner ansvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.