trettonbarnsmamman

En sån dag…

Idag har jag en sunkdag. Tråkdag. Blähä blähä-dag. Kanske för att jag har sovit dåligt, haft ont i nacken och huvudvärk på det. Dagen har varit lång och jag längtar till kvällen och att få sova. 

Jag går förbi flyttkartonger och borde packa lite.


Tittar på de och går vidare. Orkar inte. Får bara inte tummen ur…. Inte idag.

På micron i köket samlas det alltid massa papper m.m. Ett konstigt fenomen det där. I alla fall så var det verkligen rågat med papper, böcker, reklam och annat på micron och motvilligt tog jag itu med det och rensade så nu är det vara 3st böcker som ska lämnas till bibblan. Heja mig 👍 

Orkade även torka rent i köksskåpen. Gör det nu med korta mellanrum sedan jag hittade mjölbaggarna för nån vecka sedan. Då kastade jag allt i skåpen och köpte en massa plastburkar och dyl. Nu är det ordning och reda i skåpen och väldigt tomt jämfört med innan då jag inte köpt in annat än det viktigaste 😉 Mjölbaggarna lyser med sin frånvaro och förhoppningen är att det fortsätter så. Alla matvaror är i alla fall skyddade 🙂 

Ungarna har varit ute i kortare omgångar, det har varit lite kallare ute idag. 


Fyra barn i ett hög 🙂

David har fått en massa små prickar på överarmen. De kom för drygt en vecka sedan och verkar inte vilja försvinna än i alla fall. Är det mollusker tro? Något farligt är det nog inte och David besväras inte alls av de… 

nu ska jag gosa med de små och äta lite lördagsgodis 🙂


Kram ❤️

41 svar till “En sån dag…

 1. Martina skriver:

  Vattkoppor kanske på lillkillen?
  Ibland får man bara ha såna dagar, skulle också fixat en massa saker idag, men myst med barnen istället! ❤😊

 2. Martina skriver:

  Vattkoppor kanske på lillkillen?

 3. Susanne skriver:

  Du är fantastisk!

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tack ❤️

 4. Kicki skriver:

  Kan vara gluten-intolerans ?

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Ska läsa lite om det

   1. Lenaj skriver:

    Nej, inte såna utslag av gluten, Dom ser annorlunda ut

 5. Sara skriver:

  Det ser ut som mollusker. Min dotter fick en utbrott med massor av mollusker på kroppen, dem såg ut så där. Hennes kliade dock…

 6. Annika skriver:

  Det ser ut som mollusker tycker jag.
  Vattkoppor brukar väl inte börja på en arm utan mage eller rygg.

 7. Tina skriver:

  Solklara mollusker!

 8. Marie i Bygdeå skriver:

  Det ser ut som min mollusker som jag hade för många år och dagar sedan. Ja, jag vet hur det känns med dessa flyttkartonger, blä. Har flyttat själv, mitt företag och min Mamma 3 ggr och hjälpt min son med flytt under drygt 2,5 år. Jag har inte än gått igenom alla mina egna flyttkartonger.

 9. Angelica skriver:

  Ibland för man ha riktiga skitdagar. Hoppas morgondagen blir bättte <3

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tack ❤️

 10. Carro skriver:

  Hej Mirka! Jag kan ju inte säga hundra men jag tror det där är mollusker. Min tjej har såna nu. Gå till Apoteket så finns det NoPoxivir att smörja med.

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tack för tipset 😀

 11. Helena skriver:

  Ser ut som mollusker. Testa med att badda på tea tree oil på en pad eller bomullstuss , morgon o kväll under några veckor. KAN smitta via badvattnet om David badar med sina syskon.

 12. Anna skriver:

  Tycker det ser ut som mollusker. Flera av mina barn har haft det och tror de såg ut så. Någon av barnen hade de i flera månader, det kom bara fler och fler. Du är förresten väldigt fin i den hårfärgen du har.

 13. Eva skriver:

  Fin hårfärg 👍 Passar dej bra 😊

 14. thea skriver:

  De ser lite ut som mollusker men jag tycker även de ser ut som små ”hormonplitar” jag vet inte exakt vad det är men barnsköterskan sa att min son hade det då jag var där i ett annat ärende och bad henne titta på sonens små prickar, dem var det inget att göra något åt men de var som små finnar sen försvann de, minns inte men har för mig att jag rengjorde och smorde in med microcid som man brukar använda vid svinkoppor. Jag måste få säga att du ser väldigt ung ut men du ser samtidigt ledsen ut i ögonen så jag förstår inte bara av foto på dig men att du har det jobbigt och att ni sliter ont säkert både du och Peter, nu har jag ju inte sett honom men det är en pärs att skiljas och faktum är att jag nog skulle vilja vara förbannad och irriterad över något då man skiljs om du missförstår mig rätt. Men ni eller i alla fall du eftersom jag läser din blogg gör det bästa ni kan för barnen och det är så otroligt starkt gjort. Du är verkligen beundransvärd.

 15. Gittan skriver:

  Verkligheten är i fatt!

 16. Siru skriver:

  Massa styrke kramar💗💕💗💗💕

 17. Cissi skriver:

  Tips ang pappershögen.. Köp sånna här http://m.clasohlson.com/se/Brevkorg-A4/Pr314338003 😊 Stapla flera på höjd. Märk varje fack med en dymo. Ex, räkningar, reklam (eller släng reklam i pappersinsamling direkt), kuponger, viktiga papper, tandläkar/läkartider osv. Då blir högen mer sorterad iaf, och lättare att gå igenom/rensa sedan. Vill man inte ha den synligt kan man ha den i skafferi 😉😊

 18. linda skriver:

  Hejsan! Känner väl igen prickarna, min treåring fick sådana på hela kroppen, de kliade även,mest på benen. visade upp på Bvc och de trodde att det var nåt förkylningsvirus av nåt slag😉försvann efter ca två veckor.

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Hoppas att det är såna prickar 😉

 19. tant H skriver:

  Skickar Dig varma energier nu-Du behöver det och all hjälp Du kan få. Lycka till!

 20. Millie skriver:

  Det där var verkligen din hårfärg! Lite lagom tufft och rockigt men ändå ”vuxet” liksom….du passar i den! 👌

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tack 😀

 21. MammaLinda skriver:

  Ville bara önska dig lite energi och hoppas att allt känns bättre imorgon!

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tack det gör det ❤️

 22. Hanna skriver:

  Ska Peter bo kvar i nuvarande huset?

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Nej

 23. Maria skriver:

  Tycker de liknar mollusker

 24. Z skriver:

  Ska ni skaffa en gemensam lägenhet där ni ska bo varannan vecka?

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Inte just nu i alla fall

 25. Lena skriver:

  Du passar jättebra i den hårfärgen!! Supersnygg!!

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tack 😀

 26. Anonym skriver:

  Ska ni fortfarande bo tillsammans i nya huset ?

 27. Ulrika skriver:

  Hej, hittar ingen mail till dig…tänkte fråga om Harry Potter i London – vi ska dit min dotter och jag, men undrar om man måste boka en tour eller om man får gå runt själva? Ni var ju där för ett tag sedan….när man bokar från hemsidan står det att man bokar en tour, men får man gå runt själv och kika?
  Tack!

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Hej. Man får gå runt själva i sin egen takt där inne 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.