Dagens tips!

PremiĂ€r 😊

Jag och Carola har lĂ€nge nu pratat om att det vore roligt att podda tillsammans men ingen av oss kan nĂ„gonting om den tekniska biten kring en podd sĂ„ vi slĂ€ppte de funderingar och kom pĂ„ att vi kan ju testa sĂ€nda live pĂ„ Instagram istĂ€llet 😉

SĂ„ nu har vi ett instagramkonto för det ( @mirkaochcarolalive ) och vi kommer att sĂ€nda live en gĂ„ng i veckan, varje onsdag kl. 12-13. Förhoppningsvis lyckad vi klura ut om det gĂ„r att spara och lĂ€gga ut liven tex pĂ„ Youtube för de som inte har möjlighet att se pĂ„ sjĂ€lva live-sĂ€ndningen. Instalive Ă€r perfekt dĂ„ ni fĂ„r en möjlighet dĂ„ att stĂ€lla frĂ„gor mm och vi kan svara er direkt 🙂 Kika in hos Carola, hon har skrivit hur man gör för att följa oss 😉 

Ni fĂ„r gĂ€rna ocksĂ„ komma med förslag pĂ„ vad ni vill att vi ska prata om 😉

PremiÀr imorgon kl. 12!

Idag lagade jag nĂ„gonting till mig som jag inte Ă€tit pĂ„ flera Ă„r och som jag alltid tyckt jĂ€ttemycket om…

Stekt strömming *mums*

Nu hade jag lite brĂ„ttom med middagen dĂ„ jag skulle ivĂ€g och skjutsa Linnea sĂ„ det blev en enkel variant men aaah, sĂ„ gott det var 🙂 Barnen vĂ„gade inte ens smaka av mig 😁 

KvĂ€llen gick snabbt med lĂ€xlĂ€sning – Historia om Kalmarunionen, Hansa och annat skojigt…. 

Nu vaknade David som vanligt och har lagt sig hos mig sĂ„ bĂ€st att jag lĂ€gger undan mobilen nu…

Kram ❀

14 svar till “PremiĂ€r 😊

 1. Ann skriver:

  Hej, synd att ni sÀnder sÄ tidigt och inte har det som en podd sÄ att man kan lyssna nÀr man har möjlighet. Undra hur mÄnga som kan lyssna? För jobbar man sÄ har man ju inte den möjligheten.

  1. Malin skriver:

   Fast den ligger nog kvar i 24 timmar vad jag förstÄtt. Men du kan ju inte vara med live o stÀlla frÄgor, men nÀr pÄ dygnet har man tid med det? Men lyssna gÄr bra i 24 timmar. Men jag hoppas de hittar nÄn som vill hjÀlpa dem podda.

 2. Ann skriver:

  Mirka, nu har jag lyckats att se det och det var jĂ€ttebra 🙂 Kommer att följa Er i fortsĂ€ttningen.

 3. Superkul initiativ 😀 mĂ„ste in och kika.

 4. C skriver:

  Stekt strömming, rödebetor och kokt potatis = SuverÀnt gott!

 5. Em skriver:

  Ligger hemma megasjuk. Vad roar du mig med imon? 🙂 😛 Önskar jag kunde Ă€ta, det dĂ€r sĂ„g gott ut

 6. Susanna skriver:

  Åh sĂ„ underbart! Lycka till
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 7. M B skriver:

  RĂ€cker med bloggen tkr jag
  Hur hinner ni? Som inte har nÄn som hjÀlper er?

  1. Alma skriver:

   Barnen gÄr ju i skola/förskola, sÄ det finns sÀkert tillfÀlle dÄ!:)

   1. Malin skriver:

    Exakt, barnen gĂ„r ju i skola/förskola Ă„ Ă€r de hemma Ă€r jag rĂ€tt sĂ€kra pĂ„ att dessa mammor skulle klara av en timmes livesĂ€ndning tillsammans Ă€ndĂ„, Ă€ven om det kanske skulle bli lite rörigare, men det Ă€r ju inte sĂ„ att de har 22 st 1 Ă„ringar liksom…

 8. Em skriver:

  https://www.podbean.com/start-unlimited-podcast

  Eller

  https://wordpress.org/plugins/powerpress/

  För du kör wordpress.org va? Som sagt, sjuk, har för mycket dötid hĂ€r i soffan……. Funkar det/kommer till anvĂ€ndning Ă€r du skyldig mig strömming haha

 9. Lenaj skriver:

  Jag lyssnar aldrig pÄ poddar, tycker inte det ger nÄt vÀrdefullt

  1. Em skriver:

   Finns ju poddar för alla intressen 🙂 Jag Ă€lskar dokumentĂ€r poddar. Gillar man inte att lyssna sĂ„ förstĂ„r jag dig fullt ut, men att det inte ger nĂ„got blir lite fel, finns ju poddar i precis alla genrer och för alla olika intressen

 10. Marita skriver:

  Gott med strömming och potatismos lingon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.