trettonbarnsmamman

Reklam är bäst m.m

Den här årstiden finns det inget bättre än all reklam som dimper ner i brevlådan! Det tycker i alla fall mina barn 😉 De ser alla julsaker på varenda reklamblad och slåss nästan om att få titta igenom dessa blad.

Och de vill köpa allt. Precis allting. Som om morsan hade obegränsat med pengar. Fast i för sig…..jag blir ju rik på barnbidrag så klart jag har råd med allt 😇🤣

Lilja tittar på lilla bilden med 8 julgranar i olika färger, hon vill ha de allihopa 😉 Jag frågar var vi ska få plats med alla? Nånstans säger hon och på nästa sida önskar hon alla tomtarna hon ser 😂

Barnen börjar få julnoja och efter helgen har jag lovat de att vi ska ta fram julpyntet. Jag längtar faktiskt efter det jag också men det säger jag inte högt 😉

Jag har börjat ta emot lite julklappsönskemål och jag undrar om ni har bra tips på nån bra sida att beställa smink, parfym osv från? Jag har ingen större koll på såna sidor….

idag har jag avverkat ett till utvecklingssamtal, denna gång i Björklinge. Jag har varit och handlat mat, gottis m.m så det finns till helgen för imorgon kommer jag inte att hinna göra det. Och jag glömde köpa adventskalender till barnen 😱 så det fick bli en extratur till affären. Lilja lyckades senare få tag i en kalender och snabbt likt en vessla hade hon tryckt i sig all choklad. Suck.

Läxläsning där jag försökte hjälpa Benny med en SO-uppgift. När jag gick 9-an hade jag fullt upp med att lära mig det svenska språket så jag har inte direkt pluggat som man gör i 9-an ( jag gick i en liten klass för nyinflyttade ) vilket gör att hjälpa honom med läxa är väldigt lärorikt även för mig 😂 De har mycket nu sista året med prov på prov på prov…typ och jag är inte avis.

Nellie hade sin vanliga läsläxa och hon tycker om att läsa den varje dag.

Nellie läser och i bakgrunden tar Älva ett snack med tomten 😉

Ikväll har jag tittat på serien Vikings som äntligen börjat igen!

Jag är en serienörd och Vikings är en av favoriterna 😉

Vad gillar ni för serier?

53 svar till “Reklam är bäst m.m

 1. Camilla.L skriver:

  Jag brukar handla smink och annat bl a på Lyko eller Nordicfeel. På Lyko måste man handla för minst 100 kr för att få fri frakt medans det är fraktfritt på Nordicfeel.

 2. Emelie skriver:

  Kika på coccopanda.se , bästa priser för smink osv! Gratis frakt o snabb leverans. Köper alltid mina grejer där. 😊

  1. Malin skriver:

   hamnar på en sida med en länk till casumo???

  2. Malin skriver:

   Aha… det ska bara vara ett c. cocopanda.

   1. Emelie skriver:

    Oj jag som stavat fel! Sorry =)

 3. Carina skriver:

  parfym.se ska ha bra priser i alla fall, har själv inte handlat därifrån än men ska göra några julklappsinköp där

 4. Monica skriver:

  Bäst är parfym.se lycka till och god jul

 5. M(1) skriver:

  Älskar Vikings….och Hell on Wheels. 🙂

 6. Lena skriver:

  NordicFeel, och de finns nu hos refunder

 7. Lisa skriver:

  Jag antar att det är dina äldre tjejer som önskar sig smink osv och i så fall vill jag tipsa om beautybay.com . Det är en sida som jag beställer smink ifrån nästan varje månad. Sminket där är billigare än i våra fysiska butiker och dom har tex märken som Anastasia Beverly hills, morphe och bh cosmetic. Haha förstår om du kanske inte har så mycket koll på dessa märken men tror dina tjejer definitivt skulle uppskatta det

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Tjejerna älskar Anastasia iaf så där ska jag kika in 😉

 8. Carola D skriver:

  Jag hamnar alltid på NordicFeel när jag ska handla T.ex parfym i present.

 9. Camilla skriver:

  Jag följer lite olika serier men den som är mina stora favorit just nu är ”Förväxlingen” en turkisk serie som är kanonbra.
  Det är dock sista avsnittet i kväll sen är det uppehåll från den 4/12 – 8/1, men ja det överlever jag. 🙂

 10. Melissa skriver:

  Jag rekommenderar kissedbyeco.se! Allt är ekologiskt och dessutom veganskt! ❤ Stor kram från en som alltid läser men aldrig har kommenterat förr.

 11. Lena skriver:

  Parfym.se. Önskar dig en skön helg!

 12. Malin skriver:

  Sökte också billigt smink häromdagen, hamnade på luxplus.se. Har inte handlat ännu, det bygger på medlemsskap på 89 kr/månad tror jag, men handlar man mycket och ofta så lär man tjäna in det snabbt för priserna var ruggigt låga. Nån som känner till?

  1. Ella skriver:

   Malin=) jag har shoppat loss på luxplus.se två ggr och är hel nöjd med produkterna, första månaden är dessutom gratis medlemskap. Sen tror jag kanske att om man köper mkt eller ofta så lönar dem där 89 kr sig:) Sen är det ingen bindningstid, utan bara att säga upp när man känner för de. Kan säga upp någon månad och aktivera det igen tror jag.

 13. Steffanie skriver:

  COCOPANDA!! Så jäääääääkla bra sida!

 14. Annika K skriver:

  Serier jag gillar:

  SOA
  Orange is the new black
  Outlander
  The Americans
  Bloodline

  En salig blandning alltså 😝

 15. Therese skriver:

  parfym.se för parfym!

 16. Frida skriver:

  Lyko tycker jag är jättebra att handla från 👍

 17. Emma skriver:

  Smink, Cocopanda och Parfym, parfym.se har absolut bäst priser 🙂

 18. Lina skriver:

  parfymklick.se har bra priser på parfymer och skönhetsprodukter

 19. Alma skriver:

  Det där med barnbidrag känns typiskt! Om man får många barnbidrag är det ju för att man har många barn, som kostar lika mycket som vilket annat barn som helst. Skulle faktiskt säga att det blir dyrare med många barn! Men det är ju klart, vissa tror ju att man blir rik som ett troll av att skaffa många barn😂

  1. Puha skriver:

   Att det blir dyrare per barn med många barn håller jag inte med om, är själv 6 barnsmamma. Har 6 barn inom 8 år och de kan absolut ärva kläder av varann. Är man dessutom matsmart o planerar mat/middagar på ett smart sätt så kan man även där spara in pengar utan att äta sämre mat.
   Men bli rik på barnbidrag/flerbarnstillägg o underhållsstöd det blir man absolut inte. Men jag anser att det räcker gott om man planerar

 20. Helen skriver:

  beautysecrets.se
  Finns smink, hårprodukter mm :))

 21. Anna skriver:

  Satsa på en lugn och harmonisk jul utan stress kring julklappar, visst det är svårt när ens barn vill ha varje pryl i tidningarna, men försök att lägga mindre fokus på julklapparna (även om det är det som barnen är förväntansfulla inför)
  Det är inte sakerna som de kommer komma ihåg 10 år senare, utan stunden / lugnet under julen där ni är tillsammans

 22. johanna skriver:

  Barnbidrag för 13 barn blir ju 13650 kronor plus flerbarnstillägg på ca 13000 kronor.Det blir ju trots allt drygt 26000 skattefritt. Det är ju en rätt bra inkomst tycker jag. Sen har du ju ett jobb också naturligtvis. Men det är ju inte direkt barnrelaterat.
  Men visst rik kanske man inte blir men jag tycker 26 tusen skattefritt är rätt mycket!

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Jag har inte barnbidrag för de 2 äldsta… har som mest fått ut dryga 23.000kr 😉 och det täcker typ maten och barnens försäkringar.

  2. E skriver:

   Summan är ju mycket när den står svart på vitt, men börjar du dra av allt som Mirka säger är det ju inte så mycket. Många barn och skor, kläder, mat, nån leksak ibland, försäkringar, lite godis, nån aktivitet… Tycker det låter som om Mirka borde vara rätt fattig haha. 😘

 23. Ida skriver:

  Det finns många bra butiker som säljer smink och parfym; Bangerhead, Yves Rocher, Eleven, BeautyStore, Brallis, Bubblebox är några exempel.

  1. T skriver:

   Ida Ditt sätt att utrycka dej och skriva är identiskt med en Alexandraida på flashback. Är ni en och samma person?

   1. Sara skriver:

    Har också tänkt på det. Jag läser inte ofta på Flashback eftersom det är så elakt där men ibland har man tittat in och då läst igenom. Det är ju inte bara sättet dom skriver på som är identiskt, utan antalet inlägg är ju också identiskt. Både ”Ida” och ”Alexandria” skriver ju väldigt ofta, väldigt många inlägg. Jag är människokännare, kan läsa av saker lätt. Det är 100 % säkert att dom är samma person.

    1. T skriver:

     Sara Jag läser inte där så ofta jag heller. Så jag reagerade en del på vad just denna Alexandraida har skrivit om deltagare i familjen annorlunda och det är ju inte samma snälla försvarande kommentarer som skrivs här inte.

 24. Jag beställer från lyko och parfym .se
  Sen blir det lite från hm oxå 😊

 25. s skriver:

  Cocopanda som någon sa!! Alltid de billigaste priserna + fri frakt 🙂

 26. Viktoria skriver:

  Jag brukar beställa från eleven.se. Jag tycker de har bra smink och parfym. Kram🤗🤗🤗

 27. Tova Martinsson skriver:

  Ursäkta en fråga men Toarulle på köksbordet… Finns ju billig servetter på IKEA som du besöker. Eller hushållsrulle– Har du inget annat än detta ta bort innan du fotar…Inte fräscht dassrullar ska va på Toa… Angår mig inte men sett detta förut… God Första Advent–.

  1. Annika K skriver:

   Jahaaaaaaa och?!? 😱

   Haha snacka om att hänga upp sig på saker.

  2. Viktoria skriver:

   Toarullen har väl inte legat i en fullskiten toalettstol får vi hoppas. Hahaha. 😂🤣😂

  3. madde skriver:

   Jag har alltid toarullar i köket. Varför inte? Tova har ju ganska små problem om man stör sig på något sådant😃

  4. Kristina skriver:

   Sitter själv och små funderar på julklappar. Har fått total idétorka. 😂
   Serier jag brukar se är ack Värmland, tidigare solsidan samt jordskott och Vikings 😀

   Tittade ett tag på det okända också.

 28. kaffekunnig skriver:

  Vilka fler favoriter har du?

 29. Ellinor skriver:

  Kolla finamig.se, toppenservice hos dem!

 30. Sara skriver:

  Nordicfeel.se har allt man söker till väldigt rabatterade priser + fri och vääääldigt snabb frakt! Rekommenderas starkt!

 31. C skriver:

  Nu har du fått ett bonus barnbarn 🙂
  Men visst har du väl sammanlagt 3 bonus barnbarn?
  Vilka årtal är de födda?

 32. L skriver:

  Kanske makekupsweden.nu är nått?
  Bra att du skaffat 13 barn, du får 13 barnbidrag och lite flerbarnstillägg, du får lite bostadsbidrag men det är ingenting mot vad en nyanländ får i Sverige så snälla sluta klaga på om Mirka får några futtiga tusen i månaden. Hon berikar Sverige med barn som tar hand om oss gamlingar när vi blir gamla.

  1. Sandra skriver:

   Vem klaga här?

   1. L skriver:

    Det var inte ett klagande utan bara ett konstaterande. Sa jag nånsin att det var fel?????

 33. Emelie Jönsson skriver:

  För parfym och smink så kolla in parfym.se super bra och billig sida:)

 34. Susanne skriver:

  Tova Martinsson toarullen kanske bara har mellanlandat där på väg till toan. och vadå ofräscht? En toarulle är ju bara hushållsrulle som delats på mitten bara vanligt papper . Knäpp kommentar

 35. Sanna Haag skriver:

  Härligt med smink som är eko som kissedbyeco.se. Speciellt till de små. Överhuvudtaget försöker jag handla ekologiska julklappar. Det känns bra helt enkelt. http://www.minigeni.se är favoritsidan =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.