trettonbarnsmamman

Ingen risk man blir sysslolös

Visst skrev jag i förra inlägget att denna vecka är hektisk…? Då passar det ju bra att få hem lite magsjuka då… Jo men jag tackar för det 😉

Sent igår kväll kommer Kevin som sitter i vardagsrummet till mig i köket och säger att det låter som att Alice kräks! Jag går och kollar och visst fasiken ligger det en härlig kräkpöl bredvid hennes säng på golvet. En som har skvättat ca 1 meter åt alla håll * suck *.

Jag städar med en äckelkänsla i halsen. Fixar en hink åt henne och fortsätter sedan med mitt i köket. Lilja hostar rätt mycket och sover oroligt så jag vågar knappt gå och lägga mig. David sover i min säng och Lilja i hans säng. Oliver hade somnat i Liljas säng. En salig röra 😉 Till slut går jag och lägger mig och har precis hunnit somna när Oliver kommer och väcker mig för att säga att Lilja har spytt. Jag går upp och sanerar både säng och Lilja och får henne att somna om. Kikar in hos Alice bara för att upptäcka att hon inte är där men hennes säng är nerspydd. Sanerar sängen och startar en maskin med tvätt. Jag som har helgens enorma tvättberg att ta itu med tyckte inte det var så kul att öka på det berget 🙁

Alice ligger nu i min säng och jag håller tummarna för att få lite sömn. En gång vaknar hon och lyckas ta sig in på muggen för att kräkas men sen lugnade det ner sig och vi fick sova. Klockan 6.20 var det Älvas tur att få upp en laddning i sin säng och en timme senare på golvet i vardagsrummet. Oliver och Victor har haft ont i sina magar inatt så de fick också stanna hemma för säkerhets skull.

Så nu har jag strykt alla möten och samtal från veckans planering och hoppas bara på att detta går över fort och att jag klarar mig från att bli sjuk.

En vacker fullmåne inatt, tyvärr svår att fånga i en rättvis bild 😉

27 svar till “Ingen risk man blir sysslolös

 1. Tezz skriver:

  Åh nej krya på er och hoppas att ingen mer blir sjuk!!

 2. Men ussh,det värsta som finns😩😩
  Hoppas du klarar dig.
  Krya på er.❤️

  http://www.tiobarnsmamman.se

 3. amanda skriver:

  Stackars dig!! hoppas det går över fort! Skickar massa styrka <3

 4. Patricia B skriver:

  Usch då! Hoppas barnen blir friska snart och att du klarar dig ifrån att bli sjuk! ❤️

 5. Lisa skriver:

  Din blogg är jättekonstig idag Mirka. När jag går in här så blir jag omdirigerad till reklamsidor och man kan inte backa utan måste stånga fönstret (när man använder telefonen iaf)

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Ser nu att det är så för mig också 😱 ska fråga teknikansvariga!

  2. E skriver:

   Samma här

 6. Jenny skriver:

  Nä men usch 🤢 jag håller både tummar och tår för att det går över fort och att du klarar dig 😷💗

 7. Lenaj skriver:

  Du är då en riktig superkvinna ! Hoppas bara att inte du blir sjuk, det vore katastrof. Vilken mardrömsnatt ni haft.
  God bättring till er alla .

 8. Pa skriver:

  Uurrkk klarar inte ens att en unge spyr innan jag föreslår ut…

 9. Susanna skriver:

  Men usch, jag blir illamående av att bara läsa. Lite hypokondri jag vet, haha
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 10. E skriver:

  Kollade upp hårserumet du gör reklam för och du klagar ju på ditt torra hår. En av huvudingredienserna är silikon. (Dimethicone). Det är plast och serumet är alltså en stylingprodukt och ingenting som vårdar ditt hår utan plastar in håret så det ser bättre ut. Använd det till just det – styling
  , och inte varje dag och kom ihåg att använda ett schampoo med sulfater för att få ur det ur håret, annars är allt vårdande du använder helt i onödan då det ändå inte tränger in i hårstrået med silikoner på. Ett sulfatfritt shampoo och ett silikonfritt balsam (står siöikoner längst ner på listan kan det vara ok, då det är så lite) samt vårdande 100% olja är a och o för ett hår som behöver fukt, men som jag skrev behöver du även ett shampoo med sulfater när du använder stylingprodukter med silikon. Silikon brukar sluta på -cone i ingredienslistan. Hoppas du får ordning på det torra 🙂 Som stylingprodukt är serumet dock bra! (Men fungerar som smink ungefär, det döljer bara men det gör ingen skillnad)

 11. Kattis skriver:

  Det är nåt fel på din blogg 😩
  Dyker upp en massa popupreklam när man ska in hos dig!

  KRYA PÅ ER!!

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Teknikerna jobbar med det problemet 👍

 12. Ulrika skriver:

  Herregud vilken natt! Jag hoppas att du klarar dig från sjukan. Du gör det väldigt bra!
  Kram, Ulrika

 13. Johannah m. 5 skriver:

  Men nej, stackare! krya på er och håller tummarna för att du klarar dig. Själv åker jag dit varje gång =(

 14. L skriver:

  Hoppas du klarar dig och att det lugnar sig för barnen!

 15. Malin skriver:

  Jag hamnade först på porr och sen på mobilreklamprispp din sida.

  Jättekonstigt

 16. Mia skriver:

  Jag vann en IPad

 17. Sanna skriver:

  Jag får oxå upp reklam, olika dejtingsidor 😱

 18. Biggan skriver:

  Magsjuka är bland det värsta som finns. Tack o lov går det över fort men risken är väl att ni smittar varandra. Krya på Er.

 19. Jag får inte upp någon reklam. Krya på er!! STOR KRAM! ♡

 20. Pernilla skriver:

  💗

 21. eva pettersson skriver:

  13 barn kräver sin man och kvinna var i helv….. är barnens pappa. Han var väl ändå med när ni skaffade alla barnen.
  Acceptera inte att han är totalt frånvarande eller är han inte det?

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Han träffar de en helg i månaden och det funkar bra så just nu sen får man ju hoppas på att det blir mera i framtiden 🙂

 22. eva pettersson skriver:

  tufft att fixa allt själv. 1 helg i månaden är ju inte mkt att komma med. Är han sjuk eller?

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Det är svårt för honom pga boendet vilket jag förstår och vi gör så gott vi kan vilket fungerar ok just nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.