Okategoriserade

Hos syrran

Godmorgon till er 🙂

Det är sista helgen innan skolor mm börjar igen och jag är hos min syster med Jennifer. Igår kväll bastade vi vilket jag inte gjort på länge. Riktigt skönt även fast jag inte pallade sitta i värmen så länge 😉 Lite kvällsfika på det och sen var man helt off och hade inga problem med att somna. Faktiskt riktigtskönt att somna ”tidigt” då det har blivit sena nätter nu under lovet.

Jag hade fullt upp igår innan pappahelgen började. Hämtade paket på två olika ställen och Linnea som fått permission över helgen. Handlade lite helggott till barnen och hem igen. Jag städade undan julgranen dagen innan och nu packade jag ner tomtarna och annat förutom ljusstakarna. Skönt att ha det gjort. När jag kommer hem ryker det sista.

Selina tog sönder sitt pepparkakshus och David fick roa sig med de sista bitarna.

Den här helgen blir lugn, ska bara ta det lugnt hos syrran och vila upp mig. Behöver det efter lovet som varit 😉 Älskar skolloven men det blir också väldigt intensivt och jag hinner inte riktigt ta igen mig och få rinna av. Så delvis är det skönt att skolorna kommer igång igen.

Nu är vi nyvakna och slöar till tv:n med en kopp kaffe 🙂

Hörs senare ❤️

9 svar till “Hos syrran

 1. Pi skriver:

  Tråffar inte Jennifer sin pappa? Hon är typ alltid med dig när han har barnen.

  1. trettonbarnsmamman skriver:

   Hon brukar träffa sin kille på helgerna eftersom de bor så långt ifrån varandra 😊

 2. Skönt att få vila ut 😊
  Här har vi varit på skotertur idag,så vackert här ,du o barnen får komma hit igen så kan vi åka alla 😜
  Kram❤️

 3. Susanna skriver:

  Skönt med välbehövlig vila efter dessa dagar. Gott med pepparkakshus ser jag!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 4. Fnulan skriver:

  Men så gott det såg ut =) Och den lilla godingen som äter.
  Mira börjar på tisdag för dom har utvecklingsdag på måndag. Hon hade nog hellre varit hemma alltid….
  Kram och hälsa Linnea!

 5. Sofia skriver:

  Hej !

  Hur ofta träffarna barna Peter? Har han dom bara helger? Hur är tanken där?

 6. Alma skriver:

  David är ju för söt!<3

 7. Jag blir lika faschinerad varje gång jag läser din blogg, vilken jävla superwomen du är! Hoppas verkligen du förstår innebörden av din egen styrka.

 8. Kristin skriver:

  Du har en sån underbart fantastisk blogg att följa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.